Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Homesmartelectric Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Relee de timp

Comercializam relee de timp, marca Elkoep,
Relee de timp,cu o singura functie, cu reglaj fin al timpului prin potentiometru (in limitele de timp admise).

Este recomandat pentru aplicațiile unde funcțiile și reglajele de timp sunt cunoscute înaintea comutării, făcând posibilă utilizarea sa pentru decuplarea ventilatoarelor sau după oprirea încălzirii când pompa de circuit trebuie să se oprească după un timp prestabilit

Delay OFF releu cu intarziere a declansarii, fara sursa de tensiune

Funcționează fără tensiune de alimentare, are funcția „delay off “ - întârzierea declanșării. * Poate fi folosit la: repornirea electricității de rezevă (iluminare de urgentîță, ventilație de urgență, protecția ușilor controlate electric în caz de incendiu, etc)
Delay ON star
Destinat întârzierii motoarealor stea/triunghi *
Releu cu ciclu asimetric cu comutator ajustabil independent ON/OF.Este utilizat pentru ventilaţie, umidifi care ciclică, controlul sistemului de lumini, pompelor pentru circulaţia lichidelor, luminilor de semnalizare intermitente, etc.
Releele de timp multifuncţionale sunt utile în controlul dispozitivelor electrice, controlul luminilor, al căldurii,motoarelor, pompelor, ventilatoarelor, etc.,Datorită complexităţii lor (10 funcţii, 10 domenii de timp, multivoltaj, 16Amps sau contacte de 3x8Amps).

Releu programabil digital multifuncţional, cu ecran digital de 4 caractere.Culoare afişaj roşie controlul şi setările sunt făcute prin intermediul a 4 butoane, meniu intuitiv, grad mare de precizie în setarea timpului, timpul rămas afi şat pe ecran terminale UNI de intrare separate galvanic cu funcţii START/STOP.

Datorită complexităţii sale este posibilă deasemenea şi programarea unor funcţii de timp mai complexe prin utilizarea a două timpuri independente.2 timpuri independente, cu combinarea a două intrări şi a două ieşiRI.

Automat de scara.

Este utilizat în controlul luminilor, al ventilatoarelor, contactorilor, sistemelor de securitate, timerelor şi al timerelor cu blocare, putând fi controlat prin butoane externe..Este controlat printr-un comutator, sau prin mai mai multe comutatoare poziţionate în alte locaţii (conectate în paralel), comutatoatele putând fi echipate cu lămpi glimm (max. 20 de comutatoare cu lămpi glimm).

Automat de scară cu semnalizare înaintea decuplării CRM-42.Automat de scară inteligent, cu utilizare similară cu CRM-4, dar cu control lărgit ăn modul „PROG“ este posibilă selectarea timpului delay OFF by prin numărul de apăsări pe comutator.

Fiecare apăsare multiplică timpul reglat de comutatorul potențiometric, ceea ce înseamnă că în cazul reglării timpului la 5 min. şi se apasă de 3 ori pe buton, ieşirea este automat prelungită la 15 min. Ieşirea poate fi oprită înaintea timpului programat (resetare) printr-o apăsare lungă a butonului (pentru mai mult de doau secunde.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina web www.homesmartsolutions.net
TELEFON 0311 063 119,0758 058 998
Din Gura in Gura